Ny direktør hos DanVit

Pressemeddelelse

Ny direktør hos DanVit skal være med til at sikre virksomhedens fortsatte vækst.

”Efter 10 år på posten som direktør, og med den udvikling DanVit har været igennem, så er det min vurdering, at det er nu der skal en ny ledelse til” udtaler Morten Gregaard. ”Den nye ledelse kommer til at styrke og optimerer den daglige drift.”

Morten Gregaard ønsker at bruge energien på at udvikle nye produkter og styrke virksomhedens fokus på eksport. ”Der er stadig meget mere entreprenør i mig, og jeg vil forsat, med de muligheder der er på eksportmarkedet lige nu, have brug for at sætte større sejl op. Det kræver fokus, og jeg mener at det er vigtigt vi bruger kompetencerne hvor de gør mest gavn. Med Bjørn ved roret er jeg helt sikker på, at DanVit kan forsætte den positive vækstkurve som vi har haft siden starten i 2010.” lyder det fra Morten Gregaard.

DanVit’s nye adm. Direktør Bjørn Asmussen ser frem til sin nye rolle på direktørposten.
”Det har altid været DanVit’s vision at yde den bedste service og rådgivning for vores kunder” lyder det fra den nye direktør. ”Vi har vores største og vigtigste marked i DK, og vi ønsker fortsat at være en interessant samhandelspartner for danske landmænd. De dygtige danske landmænd holder os skarpe, og stiller krav om høj faglighed. Netop det gør, at vi er efterspurgte også i udlandet. Derfor er det danske marked vigtigt for os på flere måder.

Min vigtigste rolle er at videreføre DanVit med det fundament som allerede er opbygget. DanVit er en virksomhed med trofaste kunder og i en sund vækst. Medarbejderne er hovedårsagen til den succes vi har i dag. Høj faglighed og lysten til at gå de ekstra meter for kunderne er det der gør forskellen. Derfor bliver det også min vigtigste opgave, at sikre en god og spændende arbejdsplads for vores dedikerede medarbejdere. Hvilket i sidste ende vil være til gavn for vores kunder.

Ledelsesskiftet i DanVit er et langtidsplanlagt skifte og har været på tegnebrættet siden ansættelsen af Bjørn Asmussen tilbage i 2017. ”Da vi ansatte Bjørn var det med den bagtanke, at han efter et par års indkøring var kandidat til at overtage ledelsen og driften af DanVit.” lyder det fra Morten Gregaard. Det nye ledelsesskiftet er effektueret fra 15.08.2020

KONTAKT OS GERNE

Vi sidder klar med rådgivning
+45 7070 1540

8 + 1 =

Brug for rådgivning og sparring vedr. din besætning
Ring til os allerede nu og book et møde på Tlf: 45 7070 1540

Søer

Smågrise

Slagtesvin

Kvæg