Danish Pig Academy
& Pig Facts

Hvordan gør DanTabs en forskel?

DanVit har sat fokus på at øge ensartetheden af ​​et kuld grise og at gøre dem stærkere.

Men hvorfor fokuserer på de mindste smågrise?

God genetik og især dansk svinegenetik øger antallet af smågrise i et kuld. Dette er godt, men ikke alle smågrise vokser efter planen og har en lavere chance for at overleve. Spørgsmålet er, om smågrisene får nok foder, og indeholder foderet de rigtige næringsstoffer.

Den drægtige so skal være i god form og have nok næringsstoffer i foderet, ellers vokser smågrise ikke ordentligt. Undersøgelser viser, at ved at sikre en konstant tilførsel af næringsstoffer i drægtighedsperioden vil øge blodtilførslen i livmoderen. Den øgede blodforsyning vil så give en nærings – og energitilskud til smågrise, allerede i fosterstadiet. De ekstra næringsstoffer sikrer et ensartet kuld, øger overlevelsesraten og de smågrise der fødes, bliver større og stærkere.

DanVit har udviklet Dan Tabs®, men hvordan fungerer de?

DanTabs® har en unik sammensætning af organisk bundne mineraler. Den organiske sammensætning af mineraler øger blodtilførslen til livmoderen gennem drægtighedsperioden. Den øgede blodforsyning sikrer, at alle fostre har den samme adgang til næringsstoffer fra undfangelse til fødsel.

DanTabs® giver dig et mere ensartet kuld, en højere overlevelsesrate og stærkere smågrise med en mere ensartet fødselsvægt.

Pig facts

Som en moderne svineproducent er du sandsynligvis altid på udkig efter de mest effektive og produktive måder at gøre din forretning på. Du vil være mere rentabel, mens du har færre udgifter.

Det er helt forståeligt.

Dog – hvordan vælger man blandt alle mulighederne? Der er så mange muligheder og produkter på markedet. Hvordan tager man det rigtige valg?
Vores svar er – PIG FACTS.

PIG FACTS er et koncept, der indeholder temafilm relateret til de mest aktuelle emner inden for moderne svineproduktion.

Troværdighed er nøglen til temafilmene. Du får oplysningerne direkte fra fagfolk, der kender landmændenes behov og udvikler produkterne til dem. Du har en udfordring – vi ved, hvordan vi løser det. Tjek det selv!

OM SAMARBEJDET

Danish Pig Academy

DanVit er medlem af Danish Pig Academy som er et samarbejde mellem 28 uafhængige danske virksomheder inden for salg af udstyr, produkter og service til svineproduktion.

For DanVit er medlemskabet af Danish Pig Academy et samlingspunkt for både internationale og danske svineproducenter. Danish Pig Academy fremmer samarbejdet og styrker salget af dansk udstyr, produkter og tjenester til svineproducenter over hele verden gennem et fælles showroom og netværk.

Her har svineproducenten mulighed for at opleve det bedste af dansk udviklede produkter samlet ét sted.

Visionen med Danish Pig Academy er at være svineproducentens foretrukne indgang til valg af leverandører og tilføje værdi til medlemmernes kunder og partnere. Danish Pig Academy skal anerkendes som et innovativt og relevant samlingssted for både danske og udenlandske svineproducenter.

 

Professionelt udstyr og inspirerende miljøer.

Danish Pig Academy har etableret et showroom i Danmark spækket med professionelt udstyr og inspirerende miljøer. For dig der arbejder i svineindustrien, kan du ved et besøg i showroomet opleve følgende:

  • Se alle slags moderne udstyr til svineproduktion – alt sammen ét sted
  • Få professionel rådgivning
  • Lær om den verdensberømte danske måde at drive svineproduktion på

Og du får selvfølgelig en masse inspiration med hjem.