Optimer produktionen med et mælkeanlæg til pattegrise.

Til DanVit’s mælkeprodukter til smågrise tilbyder vi også vores eget mælkeanlæg, som sikre en nem og effektiv hverdag for dig – og en sund start for dine smågrise

NÅR DU INSTALLERER ET DANVIT MÆLKEANLÆG TIL TILDELING AF MÆLK I FARESTALDEN OPNÅR DU EN LANG RÆKKE FORDELE

Dine fordele med et mælkeanlæg fra DanVit

FLERE GRISE VED DEN ENKELTE SO

Du kan have flere grise ved den enkelte so, og dermed reducere antallet af ammesøer – og fravænning af den enkelte gris vil være lettere, da grisen har opnået en højere indgangsvægt i klimastalden end uden mælkeanlæg og mælkepulver fra DanVit.

OPBLANDES DØGNET RUNDT

Det unikke ved dit DanVit mælkeanlæg er, at mælkepulveret løbende opblandes døgnet rundt. Opblandingen sker på baggrund af blande recepter, der styres på en logisk opbygget PLC-styring, som styrer anlæggets indvejning og omrøringsprocedure. På styringen definerer du selv, hvor ofte du ønsker at anlægget kører den automatiske rengøringsprocedure.

OPTIMAL KVALITET

Mælken fordeles til de enkelte stier i et system med cirkulation. Dette for at sikre optimal kvalitet af mælken, også i staldafsnit med små grise og lavt forbrug.

FORBRUGSLOG

For løbende at have det fulde overblik over forbruget af mælk i stalden, kan der trækkes en log over forbrug af vand, mælkepulver samt rengøringsmidler.

MÆLKEANLÆG

Vælg det rigtige mælkepulver
– det er afgørende for succes

Det er vigtigt at vælge det rigtige mælkepulver til dit mælkeanlæg. 
DanVit tilbyde 4 forskellige slag mælkepulver til både trug og mælkekopper.

VEDLIGEHOLD

Vi kan rådgive dig i forbindelse med rengøring, placering og opsætning

Nøglen til din succes ligger bl.a. i rengøring af dit mælkeanlæg og at du har placeret anlægget hvor det letter din arbejdsgang. DanVit er klar med rådgivning og vejledning af både opsætning, placering og vedligehold af dit mælkeanlæg.

KONTAKT OS GERNE

Vi sidder klar med rådgivning
+45 7070 1540

11 + 12 =

Brug for rådgivning vedr. mælkeanlæg
Ring til os allerede nu på Tlf: 45 7070 1540

Søer

Smågrise

Slagtesvin

Kvæg