RENT VAND I STALDEN ER DEN VIGTIGSTE KILDE TIL SUNDE GRISE

 

Biofilm i vandrørene er god grobund for mange bakterier

”Da vi ikke kan se ind i rørene, er det vigtigt vi finder en løsning, som vi ved med sikkerhed renser rørene helt ud i det sidste del af strengen” fortæller DanVit’s Søren Jensen

Det blev starten til et samarbejde mellem DanVit og Grundfos i foråret 2022 om vandrensningsanlægget Oxiperm Pro. Oxiperm anlægget sørger for at producere og dosere præcist den mængde biocid der er nødvendigt, også selvom flowet i rørene ændrer sig og vandet er rent, så der ikke opstår biofilm i rørerene som giver bakterierne mulighed for at formerer sig.

Optimer din tid

med et vandrensningsanlæg

”Anlægget er meget pålideligt og det kører bare, uden nogen problemer. Det eneste vi skal er at skifte de 2 dunke hver 6. uge”

Der er sat et Oxiperm anlæg op hos Kristian Christianseen på St. Løjstrup i Langå. Anlægget er sat op så det sidder meget centralt, dvs at alle medarbejdere går forbi det flere gange om dagen og det er derfor nemt for Kristian og hans medarbejder at se, hvornår der skal skiftes dunke på anlægget.

Det er vigtigt at du overvejer hvor dit anlæg sidder, så du får det placeret hvor det letter din og dine medarbejderes arbejdsgang.

Hos DanVit er vi klar med rådgivning og vejledning af både opsætning, placering og vedligehold af dit Oxiperm anlæg.

NÅR DU INSTALLERER ET DANVIT MÆLKEANLÆG TIL TILDELING AF MÆLK I FARESTALDEN OPNÅR DU EN LANG RÆKKE FORDELE

Dine fordele med et mælkeanlæg fra DanVit

FLERE GRISE VED DEN ENKELTE SO

Du kan have flere grise ved den enkelte so, og dermed reducere antallet af ammesøer – og fravænning af den enkelte gris vil være lettere, da grisen har opnået en højere indgangsvægt i klimastalden end uden mælkeanlæg og mælkepulver fra DanVit.

OPBLANDES DØGNET RUNDT

Det unikke ved dit DanVit mælkeanlæg er, at mælkepulveret løbende opblandes døgnet rundt. Opblandingen sker på baggrund af blande recepter, der styres på en logisk opbygget PLC-styring, som styrer anlæggets indvejning og omrøringsprocedure. På styringen definerer du selv, hvor ofte du ønsker at anlægget kører den automatiske rengøringsprocedure.

OPTIMAL KVALITET

Mælken fordeles til de enkelte stier i et system med cirkulation. Dette for at sikre optimal kvalitet af mælken, også i staldafsnit med små grise og lavt forbrug.

FORBRUGSLOG

For løbende at have det fulde overblik over forbruget af mælk i stalden, kan der trækkes en log over forbrug af vand, mælkepulver samt rengøringsmidler.

MÆLKEANLÆG

Vælg det rigtige mælkepulver
– det er afgørende for succes

Det er vigtigt at vælge det rigtige mælkepulver til dit mælkeanlæg.
DanVit tilbyder 4 forskellige typer mælkepulver til både trug og mælkekopper.

En mælkeløsning er individuel og ønsker du et besøg, hvor vi sammen kan se på hvordan vi bedst optimerer hos dig, så kontakt os på tel: +45 7070 1540. Vi kommer, ganske uforpligtigende, ud og vejleder dig i, hvordan du opnår den bedste løsning.

Læs mere om DanVit’s mælkepulver

KONTAKT OS GERNE

Vi sidder klar med rådgivning
+45 7070 1540

Læs cookie- & privatlivspolitik her

Brug for rådgivning vedr. mælkeanlæg
Ring til os allerede nu på Tlf: 45 7070 1540

Søer

Smågrise

Slagtesvin

Kvæg