Danish Pig Academy
& Pig Facts

Hvordan gør ProtaSoy en forskel?

Et økonomisk alternativ til fiskemel uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten eller proteinindholdet.

Fiskemel er en vigtig ingrediens i svinefoder, men hvorfor?

Fiskemel er en af ​​de mest anvendte og vigtigste proteinkilder i svinefoder – især til smågrise. Fiskemelsproteinet er så vigtigt, fordi det er meget fordøjeligt og ikke fremkalder diarré hos smågrisene. Tidligere var fiskemel let tilgængelig og billigt, men i dag svinger priserne på fiskemel, og kvaliteten kan være ustabil.

Derfor er der et øget behov for alternative stabile og velafbalancerede proteinkilder.

DanVit har komponere et meget fordøjeligt alternativ til Fiskemel

ProtaSoy® er et alternativ til fiskemel, der er godt tilpasset smågrise og testet for at sikre, at smågrise kan lide produktet. Den velafbalancerede proteinblanding har et højt indhold af aminosyrer og mineraler samt omega 3 fedtsyrer. ProtaSoy® er et moderne proteinfoder med let fordøjelige proteinkomponenter velegnet til smågrise.

5 kg ProtaSoy® erstatter 4 kg fiskemel og 1 kg hvede.

Pig facts

Som en moderne svineproducent er du sandsynligvis altid på udkig efter de mest effektive og produktive måder at gøre din forretning på. Du vil være mere rentabel, mens du har færre udgifter.

Det er helt forståeligt.

Dog – hvordan vælger man blandt alle mulighederne? Der er så mange muligheder og produkter på markedet. Hvordan tager man det rigtige valg?
Vores svar er – PIG FACTS.

PIG FACTS er et koncept, der indeholder temafilm relateret til de mest aktuelle emner inden for moderne svineproduktion.

Troværdighed er nøglen til temafilmene. Du får oplysningerne direkte fra fagfolk, der kender landmændenes behov og udvikler produkterne til dem. Du har en udfordring – vi ved, hvordan vi løser det. Tjek det selv!

OM SAMARBEJDET

Danish Pig Academy

DanVit er medlem af Danish Pig Academy som er et samarbejde mellem 28 uafhængige danske virksomheder inden for salg af udstyr, produkter og service til svineproduktion.

For DanVit er medlemskabet af Danish Pig Academy et samlingspunkt for både internationale og danske svineproducenter. Danish Pig Academy fremmer samarbejdet og styrker salget af dansk udstyr, produkter og tjenester til svineproducenter over hele verden gennem et fælles showroom og netværk.

Her har svineproducenten mulighed for at opleve det bedste af dansk udviklede produkter samlet ét sted.

Visionen med Danish Pig Academy er at være svineproducentens foretrukne indgang til valg af leverandører og tilføje værdi til medlemmernes kunder og partnere. Danish Pig Academy skal anerkendes som et innovativt og relevant samlingssted for både danske og udenlandske svineproducenter.

 

Professionelt udstyr og inspirerende miljøer.

Danish Pig Academy har etableret et showroom i Danmark spækket med professionelt udstyr og inspirerende miljøer. For dig der arbejder i svineindustrien, kan du ved et besøg i showroomet opleve følgende:

  • Se alle slags moderne udstyr til svineproduktion – alt sammen ét sted
  • Få professionel rådgivning
  • Lær om den verdensberømte danske måde at drive svineproduktion på

Og du får selvfølgelig en masse inspiration med hjem.