Danish Pig Academy
& Pig Facts

Hvordan gør DanWean® LuxMilk® Pro en forskel?

En konstant adgang til frisk mælk kan øge et kulds overlevelsesrate.

Hvorfor kan mængden af mælk være et problem?

God genetik og især dansk svinegenetik øger antallet af smågrise i et kuld. Dette er godt, men ikke alle smågrise vokser efter planen. Deres chance for at overleve afhænger af, at smågrise får det rigtige foder og nok næringsstoffer. For at øge overlevelsesgraden for et kuld skal du sikre, at alle smågrise har adgang til frisk mælk. Ved at tilbyde smågrisene et supplement til søernes egen mælk kan du øge overlevelsesraten, da den ekstra mælk gør det muligt for søen at tage sig af flere smågrise.

DanWean® Luxmilk har det samme høje indhold af protein, fedt og laktose som søernes egen mælk. Grisene kan lide mælken og mælken er let for smågrisene at fordøje. Lux mælk indeholder vitaminer og mælkesyrebakterier, som hjælper med at reducere infektioner og diarré. De smågrise, der drikker vores mælk, er typisk 1 kilo tungere end andre smågrise, når de fravænnes. DanWean Luxmilk er velegnet til automatiske mælkeanlæg ved at være meget opløselig. Alle smågrise får adgang til frisk mælk, de spiser godt, mælken reducerer risikoen for diarré og overlevelsesraten for et kuld øges.

Pig facts

Som en moderne svineproducent er du sandsynligvis altid på udkig efter de mest effektive og produktive måder at gøre din forretning på. Du vil være mere rentabel, mens du har færre udgifter.

Det er helt forståeligt.

Dog – hvordan vælger man blandt alle mulighederne? Der er så mange muligheder og produkter på markedet. Hvordan tager man det rigtige valg?
Vores svar er – PIG FACTS.

PIG FACTS er et koncept, der indeholder temafilm relateret til de mest aktuelle emner inden for moderne svineproduktion.

Troværdighed er nøglen til temafilmene. Du får oplysningerne direkte fra fagfolk, der kender landmændenes behov og udvikler produkterne til dem. Du har en udfordring – vi ved, hvordan vi løser det. Tjek det selv!

OM SAMARBEJDET

Danish Pig Academy

DanVit er medlem af Danish Pig Academy som er et samarbejde mellem 28 uafhængige danske virksomheder inden for salg af udstyr, produkter og service til svineproduktion.

For DanVit er medlemskabet af Danish Pig Academy et samlingspunkt for både internationale og danske svineproducenter. Danish Pig Academy fremmer samarbejdet og styrker salget af dansk udstyr, produkter og tjenester til svineproducenter over hele verden gennem et fælles showroom og netværk.

Her har svineproducenten mulighed for at opleve det bedste af dansk udviklede produkter samlet ét sted.

Visionen med Danish Pig Academy er at være svineproducentens foretrukne indgang til valg af leverandører og tilføje værdi til medlemmernes kunder og partnere. Danish Pig Academy skal anerkendes som et innovativt og relevant samlingssted for både danske og udenlandske svineproducenter.

 

Professionelt udstyr og inspirerende miljøer.

Danish Pig Academy har etableret et showroom i Danmark spækket med professionelt udstyr og inspirerende miljøer. For dig der arbejder i svineindustrien, kan du ved et besøg i showroomet opleve følgende:

  • Se alle slags moderne udstyr til svineproduktion – alt sammen ét sted
  • Få professionel rådgivning
  • Lær om den verdensberømte danske måde at drive svineproduktion på

Og du får selvfølgelig en masse inspiration med hjem.