Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Få svar på dine spørgsmål

Jeg har problemer med at mælken i mælkeanlægget bliver sur – hvad kan jeg gøre?

Et godt sted at begynde er at se nærmere på hygiejnen i forbindelse med mælkeanlægget. Har du et mælkeanlæg af den gamle type, hvor der ikke er indbygget fuldautomatisk vaskeprogram, kan du overveje at købe en simpel vaskeautomatik op sætte op i forbindelse med anlægget. Det kan på en simpel og billig måde være med til at sikre at rengøringen bliver som forventet.

Kan mine faktura opkræves via e-faktura eller Leverandørservice?

Ja, du kan her på hjemmesiden tilmelde dig Leverandørservice, mens du kan kontakte os på 70701540 for at vi kan få de nødvendige oplysninger for at opkræve faktura via E-faktura.

Har DanVit produkter til svagtfødte grise?

Ja, vi har flere produkter og løsninger der kan øge chancen for overlevelse. Det oplagte bud er DanKick Live, men ring til os på 7070 1540 for at drøfte hvilke muligheder vi kan tilbyde

Hvordan finder jeg leverandørservice?

Du kan finde adgang til leverandørservice via dette link: Leverandørservice

Kan man gøre noget ved fodret for at reducere risikoen for varmestress?

For at reducere omfanget af varmestress, kan du tilsætte betain til dit foder. Betain er med til at regulere cellernes væskebalance. Denne funktion er især vigtig, når cellernes stresses, såsom det er tilfældet under dehydrering som f.eks. sker ved høj varme.

Hvad kan jeg erstatte zink med?

DanVit samarbejder med flere leverandører samt kunder for at finde den bedste løsning uden forhøjet indhold af zink til smågrise. Hos DanVit er vi meget opmærksomme på at der er mange udbydere af produkter der siges at kunne erstatte zink, og vi bruger tid og ressourcer på at finde LØSNINGEN der kan anvendes når det ikke længere er tilladt at anvende foder med forhøjet indhold af zink til smågrise.

Hvad gør jeg mod halebid?

Ofte et resultat af miljø med temperatur og træk, men det kan hjælpe at tildele ekstra salt samt magnesiumoxid.

Kan svin smittes med Covid-19?

Forskningsresultater offentliggjorte i april 2020, tyder viser at svin ikke kan få Covid-19. Et kinesisk studium har undersøgt, hvilke husdyr der kan blive smittet eksperimentelt med corona-virus. Grise var ikke en af dem.

Læs artikeln fra SEGES her

Søer

Smågrise

Slagtesvin

Kvæg