Rådgivning i øjenhøjde

Samarbejdet med DanVit

 

Anne Sophie driver Højrupgård som er en besætning med 850 søer. Bygningen vi sidder i er bygget i 2009 og blev taget i brug i 2010 og Anne Sophie er med i det hele – og hun er synlig for alle de ansatte. Alle Anne Sophies ansatte er deres egen driftleder, for der er nemlig ikke ansat en driftleder på Højrupgård til at tage det overordnede ansvar. Hver ansat har sit eget ansvarsområde og det giver større ejerskab i arbejdsopgaverne. Det er den tilgang som driver Anne Sophie og da vi taler om samarbejdet med DanVit skinner det også igennem. “Man skal have hjertet med i det man laver, det er et tillidsforhold” – hvad enten men er ansat eller som rådgiver og leverandør.

“Seriøsitet – det er det vigtigste, og at der bliver fulgt op” Sådan lyder det fra Anne Sophie da vi spørger ind til samarbejdet med DanVit. “Jeg ved at når jeg har talt med Søren så bliver der gjort noget og taget hånd om problemerne. Og det er det, der betyder noget for mig” fortsætter Anne Sophie.

Vi går en tur på staldgangen med Anne Sophie, hvor vi går igennem både farestalden, drægtighedsstalden og klimastalden hvor turen byder på meget snak om arbejdet med søerne og om hvordan DanVit kan hjælpe Anne Sophie på bedst mulig måde. “Der er altid hjælp at hente og det gør at samarbejdet fungerer rigtig godt” slutter Anne Sophie.

KONTAKT OS GERNE

Vi sidder klar med rådgivning
+45 7070 1540

12 + 5 =

Brug for rådgivning og sparring vedr. din besætning
Ring til os allerede nu og book et møde på Tlf: 45 7070 1540

Søer

Smågrise

Slagtesvin

Kvæg