Faglig stærk rådgiver søges

Er du erfaren indenfor fodring af grise, og trives du med en god balance mellem optimering, rådgivning og kundekontakt?

Har du ambitioner om at gå forrest og sikre den faglige udvikling og sparring i en mineralvirksomhed med yderligere vækstambitioner, og et stort markedspotentiale?

Jobbet:

DanVit har travlt, og ønsker flere kompetencer inden for fodring og management. Derfor søger vi nu endnu en dygtig rådgiver til vores team. Du bliver ansat i et job, hvor succeskriteriet er at transformere din faglighed til værdiskabelse overfor vores kunder.

Du tager selv aktiv del i kundekontakten, og der er tale om en operationel rolle, hvor du kombinerer dine faglige kompetencer med foderoptimering, direkte kunderådgivning og salg. Du yder professionel rådgivning til nye kunder nationalt og gerne internationalt.
Som rådgiver styrer du din egen hverdag, og har væsentlig indflydelse på udviklingen i jobbet. Med reference til den administrerende direktør, tilbydes du en attraktiv stilling med mulighed for at påvirke beslutningsprocesserne.
Vi tilstræber en fleksibel arbejdsplads, hvor der også tages hensyn til privatlivet og individuelle behov.

Kompetencerne:

Du har erfaring med optimering, og rådgivning af professionelle landmænd og kan dokumentere dine faglige kompetencer. Kvalifikationerne har du opnået gennem tidligere stillinger indenfor branchen, ligesom det forventes, at du via din faglighed og erfaring med optimering af foder til især svineproducenter kan bibringe med værdiskabelse til både nye og eksisterende kunder.
Du besidder et ”team gen”, og har naturlig interesse i at samarbejde med både kunder og kollegaer. Således vi sammen kan nå de fælles målsætninger.

Som person er du vedholdende og har evnen til at kombinere dine faglige kompetencer med kommerciel drift. Du kan drive dig selv, og har samtidig en et positivt smittende humør. Du trives i et miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du brænder for at gøre en forskel, og være en værdifuld repræsentant for virksomheden, både når du begår dig på kontoret og i marken. Du vil blive støttet i din rolle, og vi investerer naturligvis din kompetenceudvikling.

Virksomheden:

DanVit leverer kvalitetsfoder, mineraler, mælk, specialprodukter og rådgivning til landbruget og forhandlere i hele verden. DanVit har 6 medarbejdere i Danmark og 5 i Serbien, med hovedkontor i Århus.

DanVit er en del af Vestjyllands Andel koncernen, der er blandt Danmarks største leverandører af foder til landbruget.

Vi efterstræber altid at være blandt branchens bedste på faglighed og innovation. Der er ”højt til loftet”, og ikke langt fra ide til handling. Vi har en flad organisationsstruktur med fokus på medarbejdernes trivsel.

Er du interesseret?

– så send din ansøgning til DanVit på bas@danvit.dk
Vi behandler ansøgningerne løbende, men venter dog gerne på den rette kandidat.
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Adm. Direktør, Bjørn Asmussen på tel. 9215 1140

KONTAKT OS GERNE

Vi sidder klar med rådgivning
+45 7070 1540

Læs cookie- & privatlivspolitik her

Søer

Smågrise

Slagtesvin

Kvæg